Access Bars - Mettes Zone - Zoneterapeut

Access Bars

Access Bars er en behandlingsform, der blev opdaget i USA, af Gary Douglas, for over 27 år siden. Fra dag 1 har det været med til at ændre titusindvis af mennerskers liv.

Der er 32 punkter på hovedet, der ved en let berøring, frigiver alt det, der hindrer dig i at være dig. Punkterne har korrespondance til holdninger. Disse punkter er dér, hvor vi elektro-magnetisk lagrer synspunkter, holdninger, følelser, og tanker der ikke er vores egne, men som vi har “købt” fra andre, og gjort det til vores egne.

Efter en Access Bars behandling oplever du, at den elektromagnetiske ladning i hjernen bliver frigivet. Det som din underbevidsthed er klar til at slippe, bliver frigivet. En anderledes form for zoneterapi. * Bedre søvn. * Indre ro. * Hjælp mod eksamensangst * Afstressende Du får tømt den øverste etage.

Behandlingen hjalp mig på et tidspunkt i mit liv, hvor ikke ret meget gik min vej. Jeg var i sorg, var fyldt op i mit hovede med tanker jeg ikke kunne komme af med.

Access Bars gjorde en vild ændring for mig. Jeg tror der gik 3 mdr. så meldte jeg mig på uddannelsen. Den er super at kombinere med zoneterapi. Hvis du er et et forløb i min klinik, har du nogen gange brug for den fysiske "smerte" zoneterapi give. Andre gange kan det være ligeså givende med nænsomme berøringer, som Bars er.

Jeg fandt mit overskud og den berømte pytknap 😉

Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort