Zoneterapiens historie. - Mettes Zone - Zoneterapeut

Zoneterapiens historie.

Jeg vil lige bruge et par liner til at fortælle den fantastiske historie, om zoneterapi. Behandlingsformen går flere tusind år tilbage. Kineserne var måske de første. Egypterne var også bevist om det. Indianerne brugte det. Det blev opdaget i hænderne. Der har du faktisk de samme zoner. som du har under fødderne.

I nyere tid, var der en øre-, næse-, halslæge i USA. Hans navn var William Fitzgerald. I 1913 og frem efter forskede han samme med, blandt andet læge Edvin F. Bowers, hvad berøring på fødderne og kroppen reelt kunne gøre ved organerne i kroppen. Det kunne få smerter til at forsvinde.

Eunice Inghan var massøse og blev også en del af samarbejdet med Fitzgerald i 1920'erne. Hendes bøger om zoneterapi, kom til at danne grundlag for den zoneterapi vi arbejder med i vesten i dag.

Hvis jeg skal gøre en lang historie kort, kom zoneterapi til Danmark via dansk-amerikaneren Jess Krull-Hansen.I 1970 åbnede han klinik i Danmark og sidst i 1970'erne begyndte han at undervise elever i zoneterapi.

Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort