Forstoppelse og oppustethed. - Mettes Zone - Zoneterapeut

Forstoppelse og oppustethed.

Den ligner en ballon!

Nogen har måske kigget ned af sig selv og tænkt, "hvor kommer den mave fra?". Oppustehed er et stort problem ved mange, men løses nemt med zoneterapi.

Et voksent menneske har ca. 10 liter luft, som smutter igennem systemet hver dag. Det lyder af meget, men den bliver opbrugt i blodbanerne og det ender ikke som prutter det hele.

Små ændringer gør store forskelle.

Hvis du ændre på din kost, væskeindtag, motionsmønster, sovevaner mm. vil peristaltikken i tarmen ændre sig. Hvis den forringes ved for mange dårlige ændringer, giver det ophobninger af luft, som ikke bliver anvendt i systemet. Du får den fornemmelse, at det hele bliver presset og der mangler plads. Det er smertfuldt og gør dig utilpas.

Tryk luften ud af Ballonen.

Ved zoneterapi skaber jeg balance i fordøjelsen. Jeg øger din tarmfunktion og hjælper derved tarmene i gang igen. Sammen med gode vejrtrækninger og små ændringer, kommer din mave på plads og luften ogtages i blodbanerne og er pludselig til nytte. Maven bliver rolig og falder på plads.

Det er et meget almindeligt fænomen og dert er så ærgeligt at døje med det, når der kan gøres simple ting for at hjælpe. Jeg giver altid personlig vejledning til hvordan du kan undgå det fremadrettet.

https://metteszone.onlinebooq.dk/

Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort